Individualne DNS vježbe 

Saznali ste da imate kifozu, skoliozu, ekstruziju ili protruziju diska? Osjećate bol u leđima ili konstantnu napetost u vratu i ramenima? Držite se pogrbljeno? Posljedice koje osjećate onemogućavaju vas da obavljate svakodnevne aktivnosti s lakoćom?

Što kad bi imali alate koji će vam pomoći da to promijenite? Mogu vam u tome pomoći jer vaša dijagnoza nije prognoza.

Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ nudi spektar alata kojima pomaže osobama koje imaju problema s kralježnicom da dobiju izvode vježbe prilagođene mogućnostima njihovog tijela i alate koji će im pomoći da sigurno koračaju prema zdravim leđima i boljem osjećaju kroz usvajanje temeljnih obrazaca te postizanja jakosti i izdržljivosti cijelog tijela.

Paket usluga “Sretna leđa – zdravi temelj“

 • Priključite nam se i budite sigurni da vam se posvećujemo 100%.
 • Priključite nam se i budite sigurni da je svaka vježba prilagođena vašim sposobnostima
 • Garantiramo vam da ćete dobiti alate koje ako primjenjujete rezultati neće izostati.
 • Priključite nam se i uvjerite se da pozitivna radna atmosfera odlikuje naš sustav rada.
 • Priključite nam se i budite sigurni da ćete otkriti mišiće za koje niste znali da postoje.

ZA KOGA JE OVAJ PAKET USLUGA?

Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ je za svakoga tko ima problema sa zdravljem svoje kralježnice (protruzije, ekstruzije, skolioze, kifoze), problema s držanjem, želi smanjiti bol, poboljšati zdravlje svoje kralježnice i trupa ili se ponovno povezati se s tim dijelovima svog tijela kako bi s većom lakoćom obavljao svakodnevne aktivnosti i ukoliko zbog toga propušta zabavu u aktivnostima koje zahtijevaju veći napor.

Ne morate nužno imati specifičan problem s kralježnicom da biste bili dio ovog programa. Svatko je u nekom trenutku u životu doživio neravnotežu ili neusklađenost mišića. Ovaj program će vam pomoći da poboljšate cjelokupnu izvedbu kako biste mogli živjeti sretan život bez boli.

ŠTO DOBIVATE U PAKETU USLUGA „SRETNA LEĐA – ZDRAVI TEMELJ?

 • Individualni pristup vježbanju
 • Follow up i praćenje napretka
 • Link sa vrijednim sadržajem na zatvorenoj platformi
DNS vježbe

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Kroz ovaj program naučit ćete koristiti dijafragmu i uspostaviti kvalitetan obrazac disanja, aktivirat ćete duboke mišiće trupa za koje niste bili svjesni da postoje te usvojiti ispravne mehanizme tijela za uživanje u životu bez boli. Nakon aktivacije daha, buđenje dubokih stabilizatora vašeg trupa i osnaživanja tijela kroz osnovne pozicije, osjećat ćete se samopouzdanije te moći s većom lakoćom koračati kroz dan, bez boli i s boljom kondicijom.

ZA KOGA NIJE OVA PONUDA?

 • Ako mislite da nemate vremena 2x tjedno posvetiti se svom zdravlju
 • Ako očekujete rezultate preko noći.
 • Ako očekujete da ću ja odraditi vaš dio posla i nemate namjeru van termina primjenjivati naučeno.

KOJI SU KLJUČNI BENEFITI KOJE ĆETE DOBITI KROZ OVAJ PAKET USLUGA?

Nudimo vam alate koji vam mogu pomoći ako ih primjenjujete i učimo vas na koji način možete svome tijelu pristupiti s ljubavlju i dodati pokret koji će mu služiti kao i podršku na putu (možete poslati poruku, mail s pitanjima vezano uz zdravlje na koja ću vam rado odgovoriti).

 • Vježbe prilagođene mogućnostima vašeg tijela
 • Alate koji će vam služiti da sigurno koračate prema zdravim leđima i boljem osjećaju (kvalitetan obrazac disanja, usvajanje motoričkih obrazaca koje prolazimo kao bebe 0-13 mjeseci, jakost i izdržljivost cijelog tijela u osnovnim pozicijama)

Moći ćete uživati u svakodnevnim aktivnostima ali i onima koje već dugo odgađate 😉 Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ pomaže osobama koje imaju problema s kralježnicom (protruzije diska, ekstruzije diska, skolioze, kifoze) da dobiju vježbe prilagođene mogućnostima njihovog tijela i alate koji će im pomoći da sigurno koračate prema zdravim leđima i boljem osjećaju kroz usvajanje temeljnih obrazaca te postizanja jakosti i izdržljivosti cijelog tijela.

Kao i ostali moji klijenti koji su sudjelovali u programu, prepoznali vrijednost i marljivo radili te mijenjali dijagnozu i prognozu iz tjedna u tjedan.

„Usljed ozljede kralježnice i iskočenog diska te krivog izvodjenja vježbi godinama, donji dio ledja me poprilično bolio. Nakon što su svi rekli da ću morati trpiti bolove u ledjima zauvijek, našla sam Tjašu. Moja velika upornost i njena stručnost pomogle su da nakon godinu dana nemam bolove u mirovanju, a ni nakon kratke šetnje. Puno lakše obavljam kućanske poslove, a mogu nositi i razumno velik teret. Mislim da je DNS nešto što ću prakticirati zauvijek. Tjaša je usmjerena na cilj, sluša povratnu informaciju te na osnovu nje prilagodjava treninge. U svakom trenu mi je jasno što radimo i zašto. Potrebno je treningu kontinuirano posvetiti dovoljno vremena, ali rezultat neće izostati. Tople preporuke za ovu divnu, sposobnu, mladu ženu.“ -Iva Damaška

Kako dogovaramo zajednički rad?

1. Javite se na info@tao-vita.com sa naslovom željene usluge.
2. Povratno Vam šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Odgovorit ću vam s neobvezujućim konceptom kako vam mogu pomoći i ponuditi termin za besplatne konzultacije.
4. Na konzultacijama definiramo termin i ostale detalje.
5. Šaljem vam službenu ponudu. Plaćanje je avansno nakon čega krećem pripremati plan rada.
6. Održavamo dogovoren termin.

 Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.