Senior +

Redovito vježbanje može usporiti proces gubljenja mišićne mase i pomoći održati tijelo zdravije i funkcionalnije što je duže moguće.

Tjelesna aktivnost u dobi od 50 godina je izuzetno važna. Poznato je da starenjem mišići i kosti gube na svojoj masi i čvrstoći, fleksibilnost opada, a metabolizam je sporiji. Između 50 i 60 godina uslijed neaktivnosti gubi se oko pola kilograma mišićne mase godišnje, dok se gubitak mišićne mase nakon 60 godina penje na 2,5 kilograma godišnje.

Potrebno je uzeti u obzir stanje pojedinca kao i posljedice koje se odražavaju na lokomotorni sustav (npr. osteoporoza, osteoartritis i sl.) kao i sve ozljede koje je osoba imala. Upravo iz tog razloga je maksimalan broj članova u grupi 8.

Ovaj program sadrži:

-prilagođenu aktivnost za 50+ populaciju kreiranu kako bi poboljšali njihovu vitalnost radeći na mobilnosti, ravnoteži i jakosti.

-edukacija o pravilnim postavkama tijela koje ćete moći izvoditi u svakodnevnim aktivnostima

-cijena programa za 8 x 45 minuta aktivnosti iznosi 180 kuna.

Preuzmite zdravlje u svoje ruke i ostanite aktivni kako biste bili spretniji i sretniji. Rezervirajte si mjesto jer je broj mjesta ograničen. Povedite i sebi dragu osobu, vježbanje uz dobrom društvu je uvijek zabavnije!