DNS grupni trening

ŽELIŠ PROGRAM U KOJEM JE MANJE VIŠE? PROGRAM KOJI TI PRUŽA TERAPIJSKI POKRET SA ŠMEKOM FITNESA?

Kombinacija provjerene DNS tehnike koja će te naučiti pravilno disati, osvijestiti tijelo, usvojiti pravilne obrasce pokreta, te FITNES programa koji obuhvaća raznolik izbor vježbi i rekvizita povezanih u smislen trening pomoći će ti u izvođenju svakodnevnih aktivnosti sa lakoćom, bez boli i u konačnici vratiti tijelo u željenu formu!

ŠTO JE DNS?

DNS (dinamička neuromuskularna stabilizacija) je specijalna korektivno-rehabilitacijska metoda vježbanja koju je osmislio prof. Pavel Kolar iz Praške škole manualne terapije koja je temeljena na razvoju djeteta tijekom prve godine života.

U DNS-u koristimo položaje koje beba usvaja tijekom prve godine života. Temelj DNS-a baziran na usvajanju obrasca disanja koji nam pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića trupa kako bismo stvorili preduvjete za bolju pokretljivost ostalih dijelova tijela što smanjuje mogućnost ozljeđivanja i podiže kvalitete tjelesnih sposobnosti.

KAKVE SU TO DNS VJEŽBE?

Vježbe se temelje na položajima i obrascima koje beba usvaja bez da joj netko kaže kako, od 0 do 13 mjeseca života.  Također beba prirodno diše dijafragmalno, a mi smo nekako kroz vrijeme zbog stresa i načina života zaboravili pa se moramo prisjetiti. Prolazimo vježbe koje se na prvu čine jako jednostavnim (sve dok ih ne probate 😀 ) -od samostalnog držanja glave, okretatanja, posjedanja preko puzanja i ustajanja.

Kada jednom usvojimo osnovne obrasce proširujemo ih kompleksnijim i dodajemo razne rekvizite kako bi nam bilo zabavnije. Super je za osobe koje nemaju veće tegobe ili oni koji samo žele program koji je usmjeren na njihove mogućnosti.

Oni koji imaju veće teškoće svakako je potrebno dogovoriti konzultacije i prvi pregled na kojima definiramo ciljeve i mogućnosti te vas usmjerimo na program koji je najbolji za vas u ovom trenutku.

**U ovom programu možete sudjelovati ukoliko imate 1-3 individualna sata gdje usvajate osnovne principe kako biste mogli pratiti rad grupe (broj individualnih sati ovisi o vašem trenutnom stanju)**

KAKO IZGLEDA OVAJ TRENING?

Jedan trening ovog tipa se sastoji od zagrijavanja tijela pomoću DNS principa/mobilnosti i funkcionalnog treninga koji utječe na istovremeni razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost), energetskih sustava te na smanjenje masnog tkiva i povećanju mišićne mase. Ovim načinom vježbanja se aktivira veći broj mišićnih grupacija u jednoj vježbi, a odlikuje ga raznolik izbor rekvizita i vježbi povezanih u smisleni trening. Na kraju treninga slijedi 5 minuta svjesnog opuštanja kako bismo umirili i regenerirali tijelo.

Kako bi trening bio što kvalitetniji vježbamo u malim grupama do 6 osoba.

POSEBNA PONUDA - 10% popusta za nove klijente u siječnju 2023. !!!


Redovna cijena: 46,45 € (350 kn).

Vježbanje kroz period od 4 tjedna, 2 x tjedno u trajanju od 60 minuta iznosi 41,81 € (315 kn).

Ukoliko imaš pitanja ili se želiš prijaviti možeš to učiniti mailom na info@tao-vita.com ili poslati poruku na broj 095/792 1922 i započni jedno novo iskustvo terapijskog fitnesa te postani dio ekipe zadovoljnih klijenata

Kako dogovaramo zajednički rad?

1. Javite se na info@tao-vita.com sa naslovom željene usluge.
2. Povratno Vam šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Odgovorit ću vam s neobvezujućim konceptom kako vam mogu pomoći i ponuditi termin za besplatne konzultacije.
4. Na konzultacijama definiramo termin i ostale detalje.
5. Šaljem vam službenu ponudu. Plaćanje je avansno nakon čega krećem pripremati plan rada.
6. Održavamo dogovoren termin.

 Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.