Gimnastika za odrasle

Kada sam bila dijete obožavala sam ići na treninge. Treninzi su mi predstavljali igru. Kako sam odrastala tako je takav način treninga isčeznuo za odraslu populaciju. Jako mi je to nedostajalo dok nisam došla na fakultet i ponovno ostvarila kontakt sa zabavnim načinom treninga – gimnastikom.

Jako sam sretna što napokon imam prostor i mogućnost prenositi zabavno kretanje i odraslima, da shvate da se mogu zabavljati trenirajući i otkrivajući pregršt zanimljivih kretnih struktura.
Dokazano najbrže učimo kroz igru, a gimnastika je u svojoj suštini prepuna zabavnih vještina koje nam omogućuju povratak u djetinjstvo.

Na tržištu postoji jako puno programa funkcionalnih i kružnih treninga ali niti jedan ne pruža izvor ovolike zabave kao savladavanje prostora vlastitim tijelom. Postanite medvjed, zec, krokodil i uživajte probijati granice vlastitog tijela na posve drugačiji način.

Kada ste posljednji puta radili kolut naprijed? Dubili na glavi? Povezivali različite elemente kroz pokret? Povezivali mozak sa svim segmentima tijela? Ovaj program pruža temelj koji kroz vrijeme nadograđujemo kompleksnim elementima onda kada ste vi spremni, onda kada povjerujete u vlastito tijelo i savladate strahove koje često razvijemo kroz život, a shvatimo onda kada naiđemo na prepreku. Cijeli program odrađujete u sigurnim uvjetima tako da strah od ozljede svodimo na minimum.

Cijena programa za 8 x 60 minuta iznosi 300 kuna