Jasmina Hadela

prof. predavač

Jasmina je znanstvenica, majka i velika ljubiteljica knjiga. Magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Doktorandica Pedagogije, Predavačica u naslovno-nastavnom zvanju, autorica stručnih i znanstvenih radova u području odgoja i obrazovanja te Edukantica integrativne geštalt psihoterapije.

Certificirana edukatorica roditelja po principima svjesnog roditeljstva na Institutu dr. Shefali Tsabary.

Majka troje djece, dva dječaka i jedne djevojčice. Jako je strastvena za holističkim pristupom ljudskom zdravlju, i to inkorporira u svom radu kao doula, edukatorica i savjetnica. Jasmina kao vanjski suradnik sudjeluje na Programu podrške “Pospartum Rehab” ženama nakon poroda gdje svojim iskustvom i stručnošću podržava žene da lakše prihvate novonastale situacije, prođu proces oporavka te daje odgovore na mnoga pitanja poput:

  • Kako lakše proći prilagodbu u novoj ulozi majke, očekivanja od sebe u ovom periodu, prihvaćanje svog tijela u novom obliku i veličini, kako si složiti prioritete i lakše upravljati vremenom, kako da mama i dalje voli sebe i dijete, a da se ne osjeća krivom jer posvećuje vrijeme sebi i još puno toga.

.

Jasmina se vodi rečenicama: “Sama ne mogu ništa, ali zajedno možemo sve! Mijenjati ne mogu nikoga, ali poučavati mogu. Na svojim primjerima, a i zadovoljstvo mojih klijenata ukazuje upravo na efikasnost pristupa koji zagovaram – a to je holistički pristup u poučavanju i roditeljstvu.”

Njezin rad možete pratiti preko Instagram profila, a više o uslugama koje nudi pročitajte na njezinoj web stranici.