GRUPNI ONLINE PROGRAM

Želiš program u kojem je manje više?

Program koji ti pruža terapijski pokret sa šmekom fitnesa?

Kombinacija provjerene DNS tehnike koja će te naučiti pravilno disati, osvijestiti tijelo, usvojiti pravilne obrasce pokreta, te FITNES programa koji obuhvaća raznolik izbor vježbi i rekvizita povezanih u smislen trening pomoći će ti u izvođenju svakodnevnih aktivnosti sa lakoćom, bez boli i u konačnici vratiti tijelo u željenu formu!

Što je DNS?

DNS (dinamička neuromuskularna stabilizacija) je specijalna korektivno-rehabilitacijska metoda vježbanja koju je osmislio prof. Pavel Kolar iz Praške škole manualne terapije koja je temeljena na razvoju djeteta tijekom prve godine života.

U DNS-u koristimo položaje koje beba usvaja tijekom prve godine života. Temelj DNS-a baziran na usvajanju obrasca disanja koji nam pomaže u pravilnom funkcioniranju mišića trupa kako bismo stvorili preduvjete za bolju pokretljivost ostalih dijelova tijela što smanjuje mogućnost ozljeđivanja i podiže kvalitete tjelesnih sposobnosti.

Kakve su to DNS vježbe?

Vježbe se temelje na položajima i obrascima koje beba usvaja bez da joj netko kaže kako, od 0 do 13 mjeseca života.  Također beba prirodno diše dijafragmalno, a mi smo nekako kroz vrijeme zbog stresa i načina života zaboravili pa se moramo prisjetiti. Prolazimo vježbe koje se na prvu čine jako jednostavnim (sve dok ih ne probate 😀 ) -od samostalnog držanja glave, okretatanja, posjedanja preko puzanja i ustajanja.

Kada jednom usvojimo osnovne obrasce proširujemo ih kompleksnijim i dodajemo razne rekvizite kako bi nam bilo zabavnije. Super je za osobe koje nemaju veće tegobe ili oni koji samo žele program koji je usmjeren na njihove mogućnosti.

Oni koji imaju veće teškoće svakako je potrebno dogovoriti konzultacije i prvi pregled na kojima definiramo ciljeve i mogućnosti te vas usmjerimo na program koji je najbolji za vas u ovom trenutku.

**U ovom programu možete sudjelovati ukoliko imate 1-3 individualna sata gdje usvajate osnovne principe kako biste mogli pratiti rad grupe (broj individualnih sati ovisi o vašem trenutnom stanju)**

Iva Krevatin
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Tjaša je toliko pozitivna osoba da se to vidi i u njenom radu,toliko ljubavi i predanosti teško je ne primijetiti. Od prvog razgovora i upoznavanja s vježbama, do praćenja napretka. Iako bi netko mogao pomisliti da su vježbe statične i dosadne, to nisu nikako,pogotovo što je svaki trening novi i drugačiji uz njen vedri duh to je pravi pogodak.Nakon skoro 3 mjeseca vježbanja mogu primijetiti veliku promjenu u držanju, jači trup i bol u leđima koja je skoro potpuno nestala,veću gipkost i s obzirom na probleme s vratnom kralježnicom i ligamentima, nisam nijednom osjećala bol. Vježbe nisu lake jer traže i koncetraciju i kontrolirane pokrete, ali osjećaj je fantastičan. Ja sam prezadovoljna. 😁

Antonija Baketarić
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Nakon dužeg vremena neaktivnosti te užurbanog i stresnog načina života počeli su mi se javljati bolovi u leđima kao posljedica dugotrajnog rada na računalu i bolovi u donjem dijelu leđa koji se šire u nogu. Odlukom da krenem trenirati došla sam do Tjaše i njenih DNS vježbi. Treninzi su od početka bili prilagođeni mojoj fizičkoj spremnosti koja se povećavala svakim treningom. Svaku vježbu koja sam izvodila Tjaša se trudila objasniti kako ju pravilno izvoditi, zašto ju radimo i koje mišiće jačamo. Danas, nakon skoro godinu dana treninga, bolovi su potpuno nestali. Također, Tjaša je vrlo pozitvna i strpljiva osoba i nikada nije dosadno s njom. 😄

Girl practicing DNS functional trainig for back, neck and shoulders

Kako izgleda ovaj trening?

Jedan trening ovog tipa se sastoji od zagrijavanja tijela pomoću DNS principa/mobilnosti i funkcionalnog treninga koji utječe na istovremeni razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža, mišićna izdržljivost, brzina, fleksibilnost), energetskih sustava te na smanjenje masnog tkiva i povećanju mišićne mase. Ovim načinom vježbanja se aktivira veći broj mišićnih grupacija u jednoj vježbi, a odlikuje ga raznolik izbor rekvizita i vježbi povezanih u smisleni trening. Na kraju treninga slijedi 5 minuta svjesnog opuštanja kako bismo umirili i regenerirali tijelo.

Kako bi trening bio što kvalitetniji vježbamo u malim grupama do 6 osoba.

Jesu li mi potrebi dodatni rekviziti za vježbanje?

Sve vježbe možeš izvoditi u početku bez rekvizita budući sve prilagođavam odnosno o potrebama klijenata. Rekviziti koju ima većina klijenata i koju ćeš vjerojatno htjeti i ti nakon nekog vremena su:

 

  1. Velika pilates lopta
  2. Set elastičnih traka za vježbanje
  3. Set bučica od 1,5 kg ili 2 kg

Uz kupnju programa možeš biti sigurna da ćeš dobiti:

Z

Ulaz na platformu sa dodatnom vrijednosti

Na platformi se nalazi sadržaj sa kraćim treninzima, istezanjima  i sl.

Z

Garantirani rezultat

Ako redovno odrađuješ treninge (2x tjedno) rezultat neće izostati.

Z

Podršku

Na raspolaganju sam za sva pitanja i pratim svaki tvoj pokret u grupi.

Z

Naknadno vježbanje

Svaki trening ostaje dostupan na pregled unutar 30 dana stoga ga možeš odraditi ako ga propustiš.

Cijena paketa online programa

1 mjesec - 53,09 € (400 kn)

Paket od 3 mjeseca - 151,31 € (1.140,05 kn)

Paket od 6 mjeseci - 286,69 € (2.160,07 kn)

Kako dogovaramo zajednički rad?

Ako te zanima određeni paket iz ponude pošalji upit i provjeri ima li slobodnog mjesta u grupi.

1. Ispuni kontak obrazac i navedi naslov paketa.
2. Povratno ti šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Definiramo ciljeve s obzirom na tvoje želje i mogućnosti.
4. Plaćanje je avansno nakon čega krećemo sa suradnjom.

Priključi nam se i uvjeri se da pozitivna radna atmosfera odlikuje moj sustav rada.
Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.

9 + 15 =

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj,

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com