Recenzije

Tijekom svog rada surađivala sam sa mnogim klijentima.

Stručnost, intuitivnost, osluškivanje tuđih potreba i želja, disciplina, pouzdanost, prenošenje znanja, odlično objašnjavanje pokreta moje su profesionalne i osobne vrijednosti koje nastojim prenijeti svakom klijentu. Do sada sam pomogla velikom broju klijenata da se vrate svakodnevnim aktivnostima bez boli i unaprijede kvalitetu života, a isto tako mogu pomoći i vama da postignete željeni cilj radeći pametnije, a ne više.

Evo što moji klijenti i suradnici kažu o mom radu i postignutim rezultatima.

Antonija Baketaric ⭐⭐⭐⭐⭐

“Nakon dužeg vremena neaktivnosti te užurbanog i stresnog načina života počeli su mi se javljati bolovi u leđima kao posljedica dugotrajnog rada na računalu i bolovi u donjem dijelu leđa koji se šire u nogu. Odlukom da krenem trenirati došla sam do Tjaše i njenih DNS vježbi. Treninzi su od početka bili prilagođeni mojoj fizičkoj spremnosti koja se povećavala svakim treningom. Svaku vježbu koja sam izvodila Tjaša se trudila objasniti kako ju pravilno izvoditi, zašto ju radimo i koje mišiće jačamo. Danas, nakon skoro godinu dana treninga, bolovi su potpuno nestali. Također, Tjaša je vrlo pozitvna i strpljiva osoba i nikada nije dosadno s njom. 😄”

Iva Damaška ⭐⭐⭐⭐⭐

“Usljed ozljede kralježnice i iskočenog diska te krivog izvodjenja vježbi godinama, donji dio ledja me poprilično bolio. Nakon što su svi rekli da ću morati trpiti bolove u ledjima zauvijek, našla sam Tjašu. Moja velika upornost i njena stručnost pomogle su da nakon godinu dana nemam bolove u mirovanju, a ni nakon kratke šetnje. Puno lakše obavljam kućanske poslove, a mogu nositi i razumno velik teret. Mislim da je DNS nešto što ću prakticirati zauvijek. Tjaša je usmjerena na cilj, sluša povratnu informaciju te na osnovu nje prilagodjava treninge. U svakom trenu mi je jasno što radimo i zašto. Potrebno je treningu kontinuirano posvetiti dovoljno vremena, ali rezultat neće izostati. Tople preporuke za ovu divnu, sposobnu, mladu ženu.”

Monika Jakuš Jeršek ⭐⭐⭐⭐⭐

“Nakon strogog mirovanja u trudnoći i poroda krenula sam vježbati s Tjašom. Ispostavilo se da je DNS bio stvarno pravi izbor za povratak tijela u formu. Naučila sam pravilno disati i izvoditi svakodnevne pokrete (npr. čučanj) na pravilan način što je rezultiralo smanjenjem bolova u leđima i koljenima. Trenutno vježbamo po DNS funkcionalnom programu koji je naravno intenzivniji od vježbi nakon poroda, ali opet jako zanimljiv i raznolik. Preporučila bih ga svima koji žele osvijestiti svoje tijelo, ostati u formi i dobro se osjećati u svojoj koži. Tjaša je odlična trenerica s nevjerojatno pozitivnom energijom, uvijek spremna na šalu, ali nema zabušavanja :-)”

Sanja Trkulja Benko ⭐⭐⭐⭐⭐

“Zahvaljujuci Tjasi i DNS vjezbama moje drzanje i skolioza su se popravili za 70% ( sto je puno jer niti ne mogu vise dosegnuti 100% 😬). Ugodna atmosfera i dobra energija prije svega, velika strucnost od strane trenerice Tjase koja je ponekad i psiholog😅. Nakon treninga izlazim zadovoljna onime sto sam postigla, a nisam nikad mislila da to ja mogu. Program DNS vjezbi u Tao Vita bih preporucila svima, pogotovo ljudima sa poteskocama lokomotornog sustava, problemima sa kraljeznicom, drzanjem, disanjem… DNS vjezbe su mi otkrice i napokon volim vjezbati❤️”

Andro Perković ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ovo je recenzija koja nije kao sve druge. Radi se o osobi sa “druge” strane koja svakodnevno promatra pozadinu svake suradnje Tjaše i njenih klijenata. Ako me netko još nije upoznao, moje ime je Andro i bolja polovica sam Tjaše Lekšan, vlasnice i trenerice tvrtke Tao Vita. Imao sam priliku isprobati sve programe koji se nalaze u ponudi -i to potpuno besplatno :P. O kvaliteti samih vježbi ne bih pričao detaljno ali postoji jedna stvar koju ne vidi niti jedan klijent. Tjaša u svakog klijenta utroši puno više vremena nego što itko od vas može zamisliti. Ona živi sa svima Vama, Vaše tegobe njena su motivacija za boljim radom i svakodnevnim usavršavanjem. Vaša sreća njena su potvrda kvalitete, obostranog marljivog rada te individualno promatranje svakog klijenta kao najbitnijeg u tom momentu. Vjerujte mi, da mi netko sa sigurnošću može tvrditi da će moji poslovni partneri uložiti toliko truda kao što Tjaša ulaže u svoje klijente sigurno bih bio oduševljen!”

Ivona Baketarić ⭐⭐⭐⭐⭐

“S Tjašom sam počela raditi nakon velikih problema s išijasom i bolovima u donjem dijelu leđa. Počele smo sa osnovim pokretima DNS-a i kako sam postepeno napredovala, Tjaša je uvodila zahtjevnije elemente DNS-a i klasične fitness vježbe poput čučnja i iskoraka. Danas nakon godinu dana rada s Tjašom moj išijas je potpuno nestao i bolova više nemam, štoviše učvrstila sam svoje tijelo i postala izdržljivija.Tjaša je jako pozitivna i vesela osoba, posebno se trudi da Vas motivira i izvuče maksimum iz Vas, profesionalna i spremna na kompromis i dogovor, posvećena u svakom trenutku grupi s kojom radi. Preporučam svima, atmosfera je odlična, treninzi su prilagođeni Vama i trenerica je maksimalno angažirana. 😊”

Nataša Lemić ⭐⭐⭐⭐⭐

“Počevši sa DNS vježbama i zahvaljujući Tjaši sam shvatila da sam bila u totalnoj zabludi o sporim vježbama i shvatila sam da su puno teže i da se puno bolje osjećam nakon svakog treninga. Moji problemi sa vratom kralježnicom zbog koje sam i počela ovaj trening su potpuno nestali a promijenivši i malo prehranu izgubila sam 9 kg. Najvažnije od svega što napokon osjećam svoje tijelo da je puno jače, nema više bolova, više toga mogu i puno sam stabilnija. Hvala Tjaša što sve više upoznajem svoje tijelo a i na razgovorima, smijehu i svemu što prati naše treninge 😁♥️”

Petra Batelja ⭐⭐⭐⭐⭐
“Nakon prvog poroda imala sam dijastazu skoro 4 prsta koju sam uz pomoć Tjaše u potpunosti riješila; uz ostale dobrobiti ovog tipa vježbanja, trbušni zid ponovno mi je postao čvrst. Tjaša je draga, pristupačna (uvijek spremna za dodatna pojašnjenja i razgovor), profesionalna i iznimno predana poslu (za svaki sat posebno pripremala ciljane vježbe s novim rekvizitima), visoko motivirana da se razvija u struci (stalno neki novi seminari i tečajevi o kojima onda s veseljem priča). Vježbala sam u vrijeme korone i lockdowna i unatoč otežanim uvjetima što nismo bile u istoj prostoriji, moje predznanje, njena strpljivost i suptilno pomicanje granica dali su vrhunske rezultate. Apsolutno preporučam!”

Lidija Škreblin ⭐⭐⭐⭐⭐

“S Tjašom sam se upoznala u sklopu vježbi nakon poroda. Bio mi je to prvi susret s DNS-om i dogodio se pravi klik. Komunikacija odlična, vježbe još bolje – prilagođene meni, mojim potrebama i mojim mogućnostima – pomogle su mi osvijestiti tijelo, popraviti držanje te vratiti se u željenu formu. Tople preporuke za rad s Tjašom! :)”

Gordana Galovic ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ovim putem zahvaljujem Tjaši na ugodnoj atmosferi i predanom radu sa klijentima tjekom vježbi po DNS programu.
Ponukana bolom u području kuka sam krenula na vježbe i nakon tri mjeseca bol je nestala. Benefiti vježbe se osjećaju u cijelom tijelu, a dobra atmosfera pridonosi potpnoj relaksaciji od stresa. Veselim se nastavku druženja na jesen.
Hvala Tjaša!”

Sara Frleta Stolnik ⭐⭐⭐⭐⭐

“Nakon trudnoće primijetila sam na trbuhu kod određenih pokreta takozvanu “kupolicu”, odnosno dijastazu. Odmah sam krenula uz pomoć terapeuta u spajanje trbušnog zida, no, nije bilo pomaka. Zatim sam promijenila i pokušala sa nekoliko različitih vrsta treninga ali neuspješno. Nakon što sam stupila u kontakt sa Tjašom iz TAO VITE, ono što mi se odmah svidjelo je to što je točno znala o čemu se radi i kako pristupiti toj problematici. I svakako bih voljela istaknuti njezinu susretljivost, prilagodiljivost s obzirom da se radi o mami koja zaista ima jako malo slobodnog vremena za sebe, kao i njezinu zaraznu pozitivnu energiju. Jako mi se svidio vrlo detaljan pristup kod objašnjavanja vježbi i što je bila uvijek dostupna za bilo kakvu nedoumicu ili nejasnoće kod same izvedbe. Također smatram bitnim i što se treneru javlja nakon svakog odrađenog treninga ne samo kako bi trener pratio vaš napredak, nego meni je to bio i poticaj za odraditi sam trening. Nakon nekoliko ciklusa vježbi zajedno smo pogledale i izmjerile dijastazu koja se znantno smanjila u širini i dubini. Vjerujem da ćemo ju kroz sljedeći ciklus vježbi u potpunosti zatvorili iako smo već sad došli do stupnja funkcionalne dijastaze što je odličan rezultat s obzirom da je neki prosjek vježbi 2 puta tjedno.”

Ines T. Legović ⭐⭐⭐⭐⭐

“Kada je prošlo 4 mjeseca od mog poroda, odlučila sam provjeriti svoje tjelesno stanje i poraditi na čvrstoći tijela. Pronašla sam Tjašu preko Senzogyma i uz njezino vodstvo provjerila imam li dijastazu trbuha. Tjaša je provodila DNS program vježbi u kojima sam sudjelovala jednom tjedno kroz 4 tjedna. Dobila sam jasne upute kako vježbati te bih te vježbe vježbala do sljedećeg sastanka. Sve je išlo online i nije mi bio problem pratiti Tjašu preko ekrana. Pobrinula se da je jasno vidimo i da ona dobro vidi nas te kako izvodimo vježbe. Vježbe koje smo radili su bile promjerene za žene u postpartumu, dovoljno lake i dovoljno teške za taj period, a meni osobno simpatične jer smo provodili tijelo kroz proces koji prolaze bebe kada se okreću na bok, dižu u sjed, pužu te hodaju. Definitivno jedno fora iskustvo!”

Iva Krevatin ⭐⭐⭐⭐⭐

Tjaša je toliko pozitivna osoba da se to vidi i u njenom radu,toliko ljubavi i predanosti teško je ne primijetiti. Od prvog razgovora i upoznavanja s vježbama, do praćenja napretka. Iako bi netko mogao pomisliti da su vježbe statične i dosadne, to nisu nikako,pogotovo što je svaki trening novi i drugačiji uz njen vedri duh to je pravi pogodak.Nakon skoro 3 mjeseca vježbanja mogu primijetiti veliku promjenu u držanju, jači trup i bol u leđima koja je skoro potpuno nestala,veću gipkost i s obzirom na probleme s vratnom kralježnicom i ligamentima, nisam nijednom osjećala bol. Vježbe nisu lake jer traže i koncetraciju i kontrolirane pokrete, ali osjećaj je fantastičan. Ja sam prezadovoljna. 😁”

Martina Gotovac ⭐⭐⭐⭐⭐

Dugo mi je trebalo odlučiti se na promjenu vježbanja…Uvijek sam mislila da je energično, tzv. brzo vježbanje, skakutanje najbolje vježbanje, kako za izgubiti koji kilogram tako i poboljšati držanje, te osnažiti tijelo. Kako bolujem od MS-a jednostavno vježbanje mora biti dio mog života. Inače imam bolove u vratu, općenito mišićima, kako od bolesti tako i od današnjeg sjedelačkog načina života. Od jedne stručne osobe i prijateljice saznala sam za Tjašu i nakon nekoliko tjedana razmišljanja odlučila sam pokušati. Iskreno, doživjela sam takvo iznenađenje da i sada nakon 2,5 mj. vježbanja još se čudim.😁 Dns je zaista sve kako je opisano na Tjašinoj stranici. Držanje mi se popravilo,bolovi u vratu su smanjeni, mišići su mi čvršći, pokazali su se neki za koje nisam ni znala da imam,naučila sam drugačije disati što mi je isto puno pomoglo i veselim se svakom treningu. Moram reći da su i drugi primjetili moj napredak što mi daje poticaj za dalje. A sada Tjaša… ona je divna mlada žena koja zna što radi, dobro radi, daje se i trudi i što je najvažnije voli to što radi!!!
Svima preporučam ako imaju bilo kakvih problema ili želje za vježbanjem da probaju i zaključe sami…
Tjaši hvala i puno uspjeha u daljnjem radu😊”

Kristijan Bošnjak ⭐⭐⭐⭐⭐

“Došao sam sa protruzijom diska L5/S1 i degresivnim promjenama L4/L5. Ne mogu potvrditi niti stručno niti u praksi da su ove vježbe potpuno izlječile ove ozljede, ali mogu u fizičkom pogledu potvrditi da mi se u periodu vježbanja od 2 mjeseca puno vratila stabilnost, balans, osluškivanje tijela na pokrete kao i praćenje izvođenja vježbi, trbušni zid ojačao da je većinu vremena aktivan na odnosu od prije i to uvelike pomaže kod ovakvih ozljeda. Naravno, za svakoga ne vrijedi isto ali vrijedi probati jer će se sigurno nešto pozitivno dogoditi sa tijelom. Hvala DNS, hvala Tjaša koja se izuzetno zalaže za svakog vježbača zasebno, prati nepravilne pokrete i uči nas kako ih izvesti u skladu s DNS-om. 💪🏻💫”