Shiatsu tretman

Pričam ti neispričanu poruku tvog tijela.

ŠTO TO ZNAČI?

.Tretman se radi kroz svjestan dodir koji pokreće protok energije u onim dijelovima tijela u kojima je energija bila djelomično ili potpuno zaustavljena.

 

Cjeloviti pristup tijelu koji Shiatsu pruža obuhvaća i psihičke i fizičke teškoće jer su bol, napetost, nesanica, umor, smanjena pokretljivost tijela i slično samo stanja u kojima je došlo do blokade energije tijela. Kroz tretman se ponovno uspostavlja slobodan protok energije jer se preko dodira tijelo prisjeti i aktivira vlastite kapacitete i mudrosti da pokrene proces samoiscjeljenja.

 

Za tebe je ako:

  • Osjećaš neku emociju i želiš ju proraditi kroz tijelo
  • Imaš neku fizičku tegobu koju želiš otpustiti.
  • Želiš raditi na sebi na drugačiji način.
  • Se ne osjećaš ugodno skidati.
  • Želiš se opustiti 60 minuta dok netko podržava tvoj sustav.

 

Što možeš očekivati?

Na početku tretmana kažeš mi koji ti je prioritet (on može biti emocija ili tegoba u tijelu). Nakon definiranog prioriteta radi se dijagnostička tehnika kako bih vidjela koji točno sustav tijela treba podršku – tu primjenjujem znanja tradicionalne kineske medicine.

Nakon testiranja imam jasniji fokus što je tijelu potrebno uz kombinaciju onoga što ti osjećaš. Kada dogovorimo cilj onda krenemo u tretman.

 

Kako izgleda tretman?

Klijentica leži na kušinu (specijalizirani jastuk koji daje podršku tijelu) koji se nalazi na podu. Tretman se provodi u udobnoj odjeći. Zatim krećem nježnim, a konkretnim dodirom podržavati tvoj sustav.

U prostoriji upalim difuzor uz nježni opuštajući zvuk.

Na tebi je da se opustiš, dišeš i prepustiš.

Na kraju tretmana porazgovaramo o tome što je to što ti tijelo poručuje (kako ja to vidim), a onda mi ti govoriš kako si ti doživjela i što si dobila za sebe. Ukoliko ti je potrebno i želiš, dogovaramo daljnji plan rada i podrške.

Timea Komlenić
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Rotirana zdjelica, desno rame izbačeno naprijed, jedna noga kraća, kralježnica u slovu C- neugodnost s kojim živim već više od 2 godine. Mislila sam da mi je to posljedica prenapornog rada kao samohrane majke male todlerice. Tjaša na to doda komentar “žao mi je sto prolaziš, ali mislim da ti to nije do mišića”. Spontano odradimo Shiatsu na 30 minuta… ne samo da mi je tjelo kompletno vratila na “svoje mjesto”, već i otpustila blokirane emocije koje nisam znala nosim! Ps. psihoterapeut sam po struci s mnogo životnog iskustva. Ovo iskustvo s Tjašom se ne može opisati, već samo reći EXTRAORDINARY!

Andro Perković
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Često osjećam napetost u području vratne kralježnice. Prije samog početka tretmana Tjaša mi je napravila pregled posture i ukazala na određene nepravilnosti u stavu. Nakon tretmana i opuštanja zdjelice postura je bila značajno bolja. Shiatsu tretman je bio blag ali savršeno dovoljan za moju napetost u predjelu vrata i leđa. Često zaspim na momente tijekom tretmana toliko se opustim i prepustim. Po završetku tretmana napetost je bila puno manja, opseg pokreta vrata puno veći i kvalitetnije spavam. Ovaj tretman bi preporučio svakome, dodir je blag i djelotvoran. 😁

Gordana Galović
⭐⭐⭐⭐⭐

{
Draga Tjaša,
ovim putem ti zahvaljujem na tvom radu.
Tvoj profesionalni pristup i tvoje znanje vode ka uspješnom riješavanju problema, a
to je u mom slučaju bila bol u području desnog SI zgloba koja je sada minimalna nagon posljednjeg tretmana.
Pozdrav.

Ako ti se otvori neka tema u narednom dogovoru možemo odraditi Coaching i otkloniti mentalne/emocionalne blokade, nesigurnosti/dileme i strahove.

Tjaša Lekšan

“Iskustva sa raznim ozljedama imam od osnovne škole i pratila su me kroz cijelo moje srednjoškolsko i fakultetsko obrazovanje.

Za jednu ozljedu posjetila sam čak 10 specijalista u istom području jer sam tražila nekoga tko VJERUJE u moj oporavak i nekoga tko će mi dati cjelovitost znanja i pogledati širu sliku.

Kada sam shvatila da mi nitko ne nudi cjelovita rješenja problema krenula sam se intenzivno educirati kako bih mogla popuniti rupe koje nedostaju.

Kroz svoje edukacije kineziterapije za DNS trenera, Shiatsu praktičara i NLP Coacha počela sam povezivati sva ta znanja u jednu cjelovitost koja mi je nedostajala, a koja je potvrđivala svaki moj uspješni oporavak i oporavak mojih klijenata:

  • Dijeljenjem svoje priče iskustva i mojih klijenata pokazujem da je moguće iscijeliti tijelo pravilnom podrškom

  • Razumijevanjem tijela i znanjem smanjiti strah i nositi se sa nepredvidivosti procesa

  • Svjesno biram koristiti i prenositi znanja koja služe u rezultatu koji definiramo

  • Svjedočim promjenama brojnih klijenata koji mijenjaju svoju svakodnevicu”

Tjaša Lekšan

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com