Una Pašić Gregović

Una Pašić Gregović
Una je majka dvojici sinova, te certificirana edukatorica, porođajna i postpartum doula te laktacijska i nutricionistička savjetnica. Svoj poziv i posao pronašla je u majčinstvu, pisanju i radu s trudnicama i majkama.

Jako je strastvena za holističkim pristupom ljudskom zdravlju, i to inkorporira u svom radu kao doula, edukatorica i savjetnica. Veliki je pobornik evidence – based znanja kao i mudrosti koje su žene prenosile s koljena na koljeno, te uvijek pokušava pronaći balans u svom pristupu. Vječno uči i obogaćuje svoje znanje korisnim edukacijama kao što su tretmana abdomena, tajlandska masaža, aromaterapija, nutricionizam te druge holističke prakse.

“Vjerujem da ću cijeli život učiti, podučavati i guštati u tome. Moja posebna ljubav leži u moći prehrane za vrijeme trudnoće i postpartuma kao i pružanje podrške majkama kroz taj zahtjevan, ranjiv, a ujedno i apsolutno čudesan životni period. “

Una kao vanjski suradnik sudjeluje svojim webinarom pod nazivom “Prehrana u postpartumu: Uvod i osnove” kao dio Programa podrške “Postpartum Rehab” ženama u oporavku nakon poroda. Unin rad možete zapratiti preko instagrama, a ima i svoju web stranicu.

Snimka live webinara “Prehrana u postpartumu: Uvod i osnove” namijenjena je za sve nove mame (ali i trudnice) koje bi se htjele bolje hraniti, optimizirati svoju prehranu i suplementaciju kako bi svom tijelu u oporavku zaista pružale ono najbolje te time i svojim bebicama. Prehranom također možemo izbjeći različite tegobe i probleme te maksimalno podržati organizam u ovom, jako osjetljivom periodu.

Teme webinara:
1. O postpartumu
2. Stupovi postpartum oporavka
3. Važnost prehrane u postpartumu
4. Tradicionalne postpartum prakse i obroci
5. Bitni nutrijenti i namirnice za postpartum
6. Suplementacija u postpartumu
7. Savjeti za najčešće postpartum tegobe
8. Kako se pripremiti unaprijed
9. Prehrana i dojenje
10. Kratki Q&A