Grupni program uživo

Tvoja svakodnevica uključuje puno sjedenja ili stajanja na poslu? 

Primjećuješ da nakon posla imaš pojačanu napetost u vratu i ramenima? Osjećaš da se tvoj stil života odrazio na tvoje tijelo onako kako nisi želio/željela? Probao/la si razne treninge ali ništa ti ne pomaže da se osjećaš bolje?

Uravnoteži tijelo uz DNS principe je koncept vježbanja koji uključuje cjeloviti pristup tijelu.

Cjeloviti pristup uključuje saslušanje klijenata na početku vježbanja, postavljam pitanja kako se grupa osjeća i što joj je potrebno da se osjeća bolje te nakon toga prilagođavam vježbe kako bi se postigao cilj. Na kraju svakih vježbi uključena je i 5-10 minuta meditacija i desenzibilizacija tijela kroz disanje i vizualizaciju.

Ono što je posebno kod DNS tehnike su 3 osnovna principa koje svaka vježba treba zadovoljiti kako bi imao/la maksimalan učinak:
1. Posturalno poravnanje
2. Disanje
3. Točke oslonca *osnovni principi dns tjaša_verzija 1

Vježbe koje koristimo su naizgled fitness vježbama poznatijih kao „mrtva buba“, „plank“, „iskoraci“ samo što se u ovom programu nazivaju drugačije i prolaze detaljnije jer je tehnika temeljena na razvoju bebe do prve godine života. Upravo zato sadrži i obrasce poput čučnjeva, iskoraka, upora i slično.
Ovaj program odlikuje detaljno objašnjavanje svake vježbe i moje manualno vođenje. Suptilnim dodirom usmjeravam tijelo da dobije pravilnu informaciju kako bi automatizirao te obrasce.
Pitaš se kako ti to može pomoći da rasteretiš napetost i popraviš držanje?

Upravo detaljne upute i pravilna pozicioniranja tijela te moje vođeno objašnjavanje svake vježbe ti pomaže da ostaneš u fokusu na ključne segmente i ne kompenziraš dijelovima tijela koji nisu predviđeni da rade.

Više o DNS tehnici pisala sam na blog stranici koji možeš posjetiti OVDJE.

Priključi se grupi i dođi po svoj rezultat i budi zadovoljan/a polaznik/ca mog programa.

Martina Gotovac
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Dugo mi je trebalo odlučiti se na promjenu vježbanja…Uvijek sam mislila da je energično, tzv. brzo vježbanje, skakutanje najbolje vježbanje, kako za izgubiti koji kilogram tako i poboljšati držanje, te osnažiti tijelo. Kako bolujem od MS-a jednostavno vježbanje mora biti dio mog života. Inače imam bolove u vratu, općenito mišićima, kako od bolesti tako i od današnjeg sjedelačkog načina života. Od jedne stručne osobe i prijateljice saznala sam za Tjašu i nakon nekoliko tjedana razmišljanja odlučila sam pokušati. Iskreno, doživjela sam takvo iznenađenje da i sada nakon 2,5 mj. vježbanja još se čudim.😁 Dns je zaista sve kako je opisano na Tjašinoj stranici. Držanje mi se popravilo,bolovi u vratu su smanjeni, mišići su mi čvršći, pokazali su se neki za koje nisam ni znala da imam,naučila sam drugačije disati što mi je isto puno pomoglo i veselim se svakom treningu. Moram reći da su i drugi primjetili moj napredak što mi daje poticaj za dalje. A sada Tjaša… ona je divna mlada žena koja zna što radi, dobro radi, daje se i trudi i što je najvažnije voli to što radi!!!
Svima preporučam ako imaju bilo kakvih problema ili želje za vježbanjem da probaju i zaključe sami…
Tjaši hvala i puno uspjeha u daljnjem radu😊

Kristijan Bošnjak
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Došao sam sa protruzijom diska L5/S1 i degresivnim promjenama L4/L5. Ne mogu potvrditi niti stručno niti u praksi da su ove vježbe potpuno izlječile ove ozljede, ali mogu u fizičkom pogledu potvrditi da mi se u periodu vježbanja od 2 mjeseca puno vratila stabilnost, balans, osluškivanje tijela na pokrete kao i praćenje izvođenja vježbi, trbušni zid ojačao da je većinu vremena aktivan na odnosu od prije i to uvelike pomaže kod ovakvih ozljeda. Naravno, za svakoga ne vrijedi isto ali vrijedi probati jer će se sigurno nešto pozitivno dogoditi sa tijelom. Hvala DNS, hvala Tjaša koja se izuzetno zalaže za svakog vježbača zasebno, prati nepravilne pokrete i uči nas kako ih izvesti u skladu s DNS-om. 💪🏻💫

Sanja Trkulja Benko
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Zahvaljujuci Tjasi i DNS vjezbama moje drzanje i skolioza su se popravili za 70% ( sto je puno jer niti ne mogu vise dosegnuti 100% 😬). Ugodna atmosfera i dobra energija prije svega, velika strucnost od strane trenerice Tjase koja je ponekad i psiholog😅. Nakon treninga izlazim zadovoljna onime sto sam postigla, a nisam nikad mislila da to ja mogu. Program DNS vjezbi u Tao Vita bih preporucila svima, pogotovo ljudima sa poteskocama lokomotornog sustava, problemima sa kraljeznicom, drzanjem, disanjem… DNS vjezbe su mi otkrice i napokon volim vjezbati ❤️

Gordana Galović
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Ovim putem zahvaljujem Tjaši na ugodnoj atmosferi i predanom radu sa klijentima tjekom vježbi po DNS programu.
Ponukana bolom u području kuka sam krenula na vježbe i nakon tri mjeseca bol je nestala. Benefiti vježbe se osjećaju u cijelom tijelu, a dobra atmosfera pridonosi potpnoj relaksaciji od stresa. Veselim se nastavku druženja na jesen.
Hvala Tjaša!

Nataša Lemić
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Počevši sa DNS vježbama i zahvaljujući Tjaši sam shvatila da sam bila u totalnoj zabludi o sporim vježbama i shvatila sam da su puno teže i da se puno bolje osjećam nakon svakog treninga. Moji problemi sa vratom kralježnicom zbog koje sam i počela ovaj trening su potpuno nestali a promijenivši i malo prehranu izgubila sam 9 kg. Najvažnije od svega što napokon osjećam svoje tijelo da je puno jače, nema više bolova, više toga mogu i puno sam stabilnija. Hvala Tjaša što sve više upoznajem svoje tijelo a i na razgovorima, smijehu i svemu što prati naše treninge 😁♥️

Što možeš očekivati kad se priključiš?

Z

Rezultat

Ukoliko dolaziš na treninge redovito očekuju te rezultati.

Z

100% posvećenost

Svaki klijent mi je jednako važan, u radu sa mnom nikad nisi samo broj.

Z

Podršku

Kroz proces koji prolaziš. Tvoj feedback mi je važan.

Z

Radna atmosfera

Svaki sat odlikuje pozitivna radna atmosfera, disciplina  i smijeh. 

Cijene paketa

Iznos za 1 mjesec 47 € (354,12 kn)

Paket od 3 mjeseca 133 € (1002,09 kn)

Paket od 6 mjeseci 240 € (1.808,28 kn)

Kako dogovaramo zajednički rad?

Ako te zanimaju slobodni termini pošalji upit za slobodno mjesto.

1. Ispuni kontak obrazac i navedi naslov željene usluge.
2. Povratno ti šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Odgovorit ću ti s neobvezujućim konceptom kako ti mogu pomoći i ponuditi termin za pregled i konzultacije.
4. Plaćanje je avansno nakon čega krećemo sa suradnjom (cijena individualnog sata iznosi 40 € (301,38 kn)).
5. Na prvom individualnom satu prolazimo osnove kako bi uspješno pratio/la rad grupe.

Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.

3 + 3 =

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com