Usluge

Kako dogovaramo zajednički rad?

1. Javite se na info@tao-vita.com sa naslovom željene usluge.
2. Povratno Vam šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Odgovorit ću vam s neobvezujućim konceptom kako vam mogu pomoći i ponuditi termin za besplatne konzultacije.
4. Na konzultacijama definiramo termin i ostale detalje.
5. Šaljem vam službenu ponudu. Plaćanje je avansno nakon čega krećem pripremati plan rada.
6. Održavamo dogovoren termin.

 

Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.

UŽIVO

ONLINE

Pregled i konzultacije (uživo / online)

Želite riješiti bolove? Želite moći živjeti bez boli? Želite ponovno trenirati ono što vas veseli? Rekli su vam da je operacija najbolje rješenje? Vaša dijagnoza ne mora biti prognoza.

Razumijem frustraciju radi osjećaja boli koja vas sputava, a klasično vježbanje ne daje rezultate. Riješite se boli uz primjenjive savjete kako biste naučeno primijenili u svakodnevici.

Individualne DNS vježbe (uživo / online)

DNS je korektivno-rehabilitacijska metoda vježbanja koja se zasniva na razvojnoj kineziologiji. Vježbe se temelje na stabilizaciji trupa s naglaskom na disanje i kontrolu pokreta. Učimo kako pravilno koristiti dijafragmu, korigirati obrazac disanja te ga ponovno uspostaviti na automatskoj razini.

DNS grupni trening

Sastoji se od zagrijavanja uz optimalizaciju tijela pomoću DNS principa i funkcionalnog treninga koji utječe na istovremeni razvoj motoričkih sposobnosti, energetskih sustava te na smanjenje masnog tkiva i povećanju mišićne mase.

Vježbe nakon poroda “Postpartum Rehab”

Osvještavanjem tijela, uspostavom pravilnog obrasca disanja i pravilnom aktivacijom dubokih mišića trupa stvaramo preduvjete za smanjenje raznih bolnih stanja leđa, dijastaze kod žena nakon poroda, prolapsa maternice i drugih disfunkcija.