Individualan rad uživo i online

Rekli su ti da nikad više nećeš moći vratiti se određenim aktivnostima? Osjećaš bol u leđima ili konstantnu napetost u vratu i ramenima?

Držiš se pogrbljeno? Posljedice koje osjećaš onemogućavaju te da obavljaš svakodnevne aktivnosti s lakoćom?

Što kad bi imao/la alate koji će ti pomoći da to promijeniš? Mogu ti u tome pomoći jer tvoja dijagnoza nije prognoza osim ako u nju ne povjeruješ.

Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ nudi spektar alata kojima pomaže kod problema sa kralježnicom kako bi dobio/la vježbe prilagođene mogućnostima tvog tijela i alate koji će ti pomoći da sigurno koračaš prema zdravim leđima i boljem osjećaju kroz usvajanje temeljnih obrazaca te postizanja jakosti i izdržljivosti cijelog tijela.

ZA KOGA JE OVAJ PAKET?

Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ je za svakoga tko ima problema sa zdravljem svoje kralježnice (protruzije, ekstruzije, skolioze, kifoze), problema s držanjem, želi smanjiti bol, poboljšati zdravlje svoje kralježnice i trupa ili se ponovno povezati se s tim dijelovima svog tijela kako bi s većom lakoćom obavljao svakodnevne aktivnosti i ukoliko zbog toga propušta zabavu u aktivnostima koje zahtijevaju veći napor.

Ne moraš nužno imati specifičan problem s kralježnicom da bi bio/la dio ovog programa. Svatko je u nekom trenutku u životu doživio neravnotežu ili neusklađenost mišića. Ovaj program će ti pomoći da poboljšaš cjelokupnu izvedbu kako bi mogao/la živjeti sretan život bez boli.

Više o DNS tehnici možete pročitati na mom blogu klikom na poveznicu OVDJE.

DNS vježbe

Kako ti mogu pomoći?

Kroz ovaj program naučit ćeš koristiti dijafragmu i uspostaviti kvalitetan obrazac disanja, aktivirat ćeš duboke mišiće trupa za koje nisi bio/la svjestan/a da postoje te usvojiti ispravne mehanizme tijela za uživanje u životu bez boli. Nakon aktivacije daha, buđenje dubokih stabilizatora trupa i osnaživanja tijela kroz osnovne pozicije, osjećat ćeš se samopouzdanije te moći s većom lakoćom koračati kroz dan, bez boli i s boljom kondicijom.

Nudim ti alate koji ti mogu pomoći ako ih primjenjuješ i učim te na koji način možeš svome tijelu pristupiti s ljubavlju i dodati pokret koji će mu služiti kao i podršku na putu (možeš poslati poruku, mail s pitanjima vezano uz zdravlje na koja ću ti rado odgovoriti).
Vježbe prilagođene mogućnostima vašeg tijela.
Alate koji će vam služiti da sigurno koračate prema zdravim leđima i boljem osjećaju (kvalitetan obrazac disanja, usvajanje motoričkih obrazaca koje prolazimo kao bebe 0-13 mjeseci, jakost i izdržljivost cijelog tijela u osnovnim pozicijama)
Moći ćeš uživati u svakodnevnim aktivnostima ali i onima koje već dugo odgađaš 😉 Paket usluga „Sretna leđa – zdravi temelj“ pomaže osobama koje imaju problema s kralježnicom (protruzije diska, ekstruzije diska, skolioze, kifoze) da vježbaju prilagođeno mogućnostima njihovog tijela i alate koji će im pomoći da sigurno koračate prema zdravim leđima i boljem osjećaju kroz usvajanje temeljnih obrazaca te postizanja jakosti i izdržljivosti cijelog tijela.

Budi kao i ostali moji klijenti koji su sudjelovali u programu, prepoznali vrijednost i marljivo radili te mijenjali dijagnozu i prognozu iz tjedna u tjedan.

Antonija Baketarić
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Nakon dužeg vremena neaktivnosti te užurbanog i stresnog načina života počeli su mi se javljati bolovi u leđima kao posljedica dugotrajnog rada na računalu i bolovi u donjem dijelu leđa koji se šire u nogu. Odlukom da krenem trenirati došla sam do Tjaše i njenih DNS vježbi. Treninzi su od početka bili prilagođeni mojoj fizičkoj spremnosti koja se povećavala svakim treningom. Svaku vježbu koja sam izvodila Tjaša se trudila objasniti kako ju pravilno izvoditi, zašto ju radimo i koje mišiće jačamo. Danas, nakon skoro godinu dana treninga, bolovi su potpuno nestali. Također, Tjaša je vrlo pozitvna i strpljiva osoba i nikada nije dosadno s njom. 😄

Iva Damaška
⭐⭐⭐⭐⭐

{

Usljed ozljede kralježnice i iskočenog diska te krivog izvodjenja vježbi godinama, donji dio ledja me poprilično bolio. Nakon što su svi rekli da ću morati trpiti bolove u ledjima zauvijek, našla sam Tjašu. Moja velika upornost i njena stručnost pomogle su da nakon godinu dana nemam bolove u mirovanju, a ni nakon kratke šetnje. Puno lakše obavljam kućanske poslove, a mogu nositi i razumno velik teret. Mislim da je DNS nešto što ću prakticirati zauvijek. Tjaša je usmjerena na cilj, sluša povratnu informaciju te na osnovu nje prilagodjava treninge. U svakom trenu mi je jasno što radimo i zašto. Potrebno je treningu kontinuirano posvetiti dovoljno vremena, ali rezultat neće izostati. Tople preporuke za ovu divnu, sposobnu, mladu ženu.

Ivona Baketarić
⭐⭐⭐⭐⭐

{

S Tjašom sam počela raditi nakon velikih problema s išijasom i bolovima u donjem dijelu leđa. Počele smo sa osnovim pokretima DNS-a i kako sam postepeno napredovala, Tjaša je uvodila zahtjevnije elemente DNS-a i klasične fitness vježbe poput čučnja i iskoraka. Danas nakon godinu dana rada s Tjašom moj išijas je potpuno nestao i bolova više nemam, štoviše učvrstila sam svoje tijelo i postala izdržljivija.Tjaša je jako pozitivna i vesela osoba, posebno se trudi da Vas motivira i izvuče maksimum iz Vas, profesionalna i spremna na kompromis i dogovor, posvećena u svakom trenutku grupi s kojom radi. Preporučam svima, atmosfera je odlična, treninzi su prilagođeni Vama i trenerica je maksimalno angažirana. 😊

Što možeš očekivati kad se priključiš?

Z

Prilagođen pristup

Javi se i budi siguran/a da je svaka vježba prilagođena tvojim sposobnostima.

Z

Garantirani rezultat

Ukoliko primjenjuješ svakodnevno alate koje dobiješ, rezultat neće izostati.

Z

100% posvećenost

Na ovaj način posvećena sam samo tebi i tvojim potrebama.

Z

Podrška

Ako te zanima bilo što ili imaš pitanje, komuniciramo putem Whatsapp-a ili Vibera.

Cijene paketa

Paket od 8 sati - 300 € (2260,35 kn)

Paket od 16 sati - 575 € (4332,34 kn)

Paket od 24 sata - 800 € (6027,60 kn)

Kako dogovaramo zajednički rad?

Ako te zanimaju slobodni termini pošalji upit za slobodno mjesto.

1. Ispuni kontak obrazac i navedi naslov željene usluge.
2. Povratno ti šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Odgovorit ću ti s neobvezujućim konceptom kako ti mogu pomoći i ponuditi termin za pregled i konzultacije.
4. Plaćanje je avansno nakon čega krećemo sa suradnjom (cijena individualnog sata iznosi 40 € (301,38 kn)).
5. Na prvom individualnom satu prolazimo osnove kako bi uspješno pratio/la rad grupe.

Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.

5 + 15 =

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com