Moja priča

 

 

 

Ime mi je Tjaša Lekšan, rođena sam u Puli. Diplomirala sam 2019. godine na Sveučilištu kineziološkog fakulteta u Splitu te stekla naziv stručne prvostupnice kineziologije smjer kineziterapija.

Odrasla sam vjerujući da ću biti vrhunski sportaš, a moje zašto krije se u mom putu do spoznaje koja je moja svrha ovdje? Odgajana sam u sportu od svojih prvih koraka i znam koliko mi je bio važan…

Bez obzira što sam redovito trenirala, nešto je u cijeloj priči nedostajalo. Usprkos sportu koji sam toliko voljela, prateći sve smjernice trenera, suočila sam se sa brojnim ozljedama. Jedna je vodila drugoj… I jednostavno sam morala naučiti živjeti posjećujući konstantno fizikalne terapije. Tada mi nije bilo jasno zašto uvijek baš neposredno prije nekog velikog događaja moje tijelo otkaže poslušnost.

Od osnovne škole do fakulteta pratila me ista sudbina. Kao da mi je život govorio da moram nešto mijenjati, a ja nisam znala što i na koji način?! Nakon svake ozljede, psihofizički sam klonula jer sam se svaki puta našla na početku.

Morala sam shvatiti da život nije natjecanje sa drugima već sa samim sobom, i to na duge staze. Svaki dan ispočetka, strpljivo i blagonaklono.

Kada sam slomila prsni kralježak na fakultetu, morala sam donijeti odluku da ću biti nježna prema sebi i naučiti sve što je potrebno kako bi i drugima pomogla prenositi znanja i alate kada su u pitanju bolovi, ljubav prema pokretu, zdravlju i brizi o sebi.

Tjaša Lekšan
Tjaša Lekšan

Uz kineziterapiju, licencirana sam trenerica gimnastike u radu sa djecom od 2 do 14 godina.

2016.-e sam upoznala DNS koncept rada, pronašla sam ljubav prema pokretu i uvidjela ljepotu istog, te sam 2022. postala prva službeno certificirana DNS Exercise trenerica u Karlovačkoj županiji.

Trenutno sam u edukaciji za Integrativni Shiatsu bodywork (završila edukaciju, odrađujem praksu) gdje sam upoznala cijeloviti pristup tijelu prateći znanja kineske medicine, a za podršku i resursiranju drugih kako bi lakše ostvarili svoj cilj certifiran sam NLP Coach.

S obzirom na veliku ljubav prema pokretu, inspiraciju sam pronašla u DNS principima, svjesnom dodiru i sportskoj gimnastici jer upravo ti programi pružaju temelj za stvaranje boljih životnih navika i unaprjeđenje aktivnosti svakodnevnog života.

Želim svima koji rezoniraju sa ovim što pišem, prenijeti ljubav prema pokretu jer svakodnevno sve više uviđam koliko je esencijalan za zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

⭐⭐⭐⭐⭐

Moje ime je Tjaša Lekšan kroz cjeloviti pristup tijelu pomažem klijentima trajno riješiti bolove u leđima i vratiti ih željenim aktivnostima.

Želiš raditi sa mnom?

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com