Konzultacije

Klasično vježbanje ti nije dalo željeni rezultat? Dosta ti je tableta kako bi živio/živjela normalno bez boli? Želiš stručno mišljenje i plan vježbanja koji daje rezultate? 

Pomoći ću vam riješiti bol i dati vam primjenjive savjete kako biste naučeno primijenili u svakodnevici. Razumijem frustraciju radi osjećaja boli koja sputava, a klasično vježbanje ne daje rezultate.

Individualnim savjetovanjima pomažem pojedincima koji žele bolje razumjeti i upoznati sebe koristeći alate poput bodyworka, coachinga i kineziterapijskih vježbi kao i vježbi iz TCM za postizanje cjelovitosti i ravnoteže uzimajući u obzir njihove izazove i ciljeve.

Kako ti mogu pomoći?

S obzirom da sam se usmjerila u holistički pristup tijelu spajam znanja i alate iz više praksi koje daju rezultate. Ovisno o vašim potrebama koristim razne tehnike i vježbe kako bi unaprijedili svoju svakodnevicu.

 

  • Uz najviše nagrađivane dodatke prehrani mogu vam pomoći da imate više energije u danu, dignete proteinski unos i kreirate navike koje su u skladu sa vašim rasporedom dugoročno. (Herbalife prehrana)
  • Uz znanja tradicionalne kineske medicine, ukoliko to vaše tijelo treba, mogu vam pomoći da se opustite od stresa ili barem na kratko odmaknete od svakodnevice. (Bodywork – Shiatsu)
  • Uz DNS tehniku dobit ćete efikasne vježbe koje ako radite za domaću zadaću rezultat neće izostati. (DNS tehnika)
  • Mogu vam zahvaljujući NLP alatima pomoći u rješavanju ograničavajućih uvjerenja, osvještavanju vlastitog temelja, postaviti održivu strategiju, otkloniti blokade na emocionalnoj razini. (NLP Praktičar)

Pregled i konzultacije uključuju:

  • Termin u trajanju od 60 minuta
  • Detaljna anamneza i pregled
  • Analiza bolnog stanja
  • Individualizirane vježbe za domaću zadaću
konzultacije

Kako bi izliječili bolno stanje trebate biti svjesni da prijelaz iz akutne faze boli u fazu oporavka zahtjeva pokretanje, a ne imobilizaciju.

 

“VAŠA DIJAGNOZA NE MORA BITI PROGNOZA.”

Cijena prvih konzultacija iznosi: 40 €

Kako dogovaramo zajednički rad?

Ako te zanima određeni paket iz ponude pošalji upit.

1. Ispuni kontak obrazac i navedi što te zanima.
2. Povratno ti šaljem informativni upitnik za individualno savjetovanje.
3. Plaćanje je avansno nakon čega krećemo sa suradnjom.

Ništa se ne dešava preko noći, no uz dobro definiran cilj i kontinuirani rad, sve je moguće.

5 + 7 =

Adresa

Lipanjska 9
47000 Karlovac

Kontakt broj

služi isključivo za primanje SMS poruka. Pošaljite poruku sa konkretnim upitom.

+385 95 792 1922

Pošalji email

info@tao-vita.com