Program podrške “Postpartum Rehab” za žene u oporavku nakon poroda

OSJEĆAŠ BOL U LEĐIMA I/ILI NAPETOST U VRATU I RAMENIMA? ŽELIŠ UŽIVATI U ULOZI MAJKE BEZ BOLI? PROŠLO JE VEĆ GODINU DANA, A TVOJ TRBUH SE NIJE VRATIO NA STARO?

Uz sve ono lijepo što donosi uloga majke, većina žena će se ipak požaliti na povećanu napetost u vratu i ramenima, bolove u leđima, učestale glavobolje i povećan umor, nelagodu pri obavljanju aktivnosti čak i pri spavanju (skokovima u razvoju nikad kraja). Višesatno nošenje bebe od 5, 6, 10 i više kilograma je zaista naporno. Uz to kolica sa svim ekstra priključcima, torba prepuna raznih potrepština bez kojih moderna mama ne može napustiti svoj dom. Danas je velika većina mama u konstantnoj potrazi za odgovorima kako pomoći ili olakšati taj period sebi i svojem djetetu jer biti mama je zaista velik i važan posao (nekima i poziv) pa pojava krivnje ukoliko si uzme vremena za sebe nije rijetka pojava. Često se u nekom trenutku javi i nezadovoljstvo vlastitim izgledom koje su produkt trudnoće i poroda te cijelog hormonskog koktela koji se mijenja unutar njih samih te dolazi do nesigurnosti i pada samopouzdanja. Nerijetko čujem „pazim što jedem da se malo dovedem u red nakon poroda“ ali ono što je zaista bitno je razumjeti da hrana koju majka konzumira utječe na stvaranje mlijeka kao i djetetovog imuniteta.

KAKO TI MOGU POMOĆI?

Ako si se pronašla u ovome što sam napisala, ne brini. Kroz osluškivanje potreba mojih klijentica ali i drugih žena (budući su mi brojne poznanice i prijateljice i same postale majke), odlučila sam kreirati Program podrške “Postpartum Rehab” za žene u oporavku nakon poroda koji uključuje – unaprjeđenje samopouzdanja, reguliranje hormonalnog disbalansa i jačanje mišića trupa. Ne moraš više tražiti dalje, ovdje možeš pronaći odgovore na sva tvoja pitanja uz pomoć prekrasnih stručnjakinja koje će ti pomoći u procesu.

Ovaj program pokriva:

 Sam program vježbanja koji sam provodila sa svojim klijenticama imale su sjajne rezultate, a ovaj potpuno NOVI Program podrške ženama u oporavku nakon poroda „Postpartum Rehab“ je jedan potpuno novi upgrade svom prethodniku. U nastavku pročitaj što klijentice kažu o provedenom programu.

Lidija Škreblin ⭐⭐⭐⭐⭐  –“S Tjašom sam se upoznala u sklopu vježbi nakon poroda. Bio mi je to prvi susret s DNS-om i dogodio se pravi klik. Komunikacija odlična, vježbe još bolje – prilagođene meni, mojim potrebama i mojim mogućnostima – pomogle su mi osvijestiti tijelo, popraviti držanje te vratiti se u željenu formu. Tople preporuke za rad s Tjašom! :)” 

Monika Jakuš Jeršek ⭐⭐⭐⭐⭐“Nakon strogog mirovanja u trudnoći i poroda krenula sam vježbati s Tjašom. Ispostavilo se da je DNS bio stvarno pravi izbor za povratak tijela u formu. Naučila sam pravilno disati i izvoditi svakodnevne pokrete (npr. čučanj) na pravilan način što je rezultiralo smanjenjem bolova u leđima i koljenima. Trenutno vježbamo po DNS funkcionalnom programu koji je naravno intenzivniji od vježbi nakon poroda, ali opet jako zanimljiv i raznolik. Preporučila bih ga svima koji žele osvijestiti svoje tijelo, ostati u formi i dobro se osjećati u svojoj koži. Tjaša je odlična trenerica s nevjerojatno pozitivnom energijom, uvijek spremna na šalu, ali nema zabušavanja 🙂

   

   

  ŠTO TU IMA ZA MENE?

  Ovaj program ne samo da će ti pomoći sa fizičke strane i ponuditi vježbe kojima ćeš redovitim izvođenjem osjetno dobiti uvid o snazi svog tijela, rehabilitirati dijastazu, riješiti se bolova u leđima i ostalih komplikacija koje se mogu javiti u fazi nakon poroda. U ovom programu  ćeš se upoznati sa radom različitih stručnjakinja koje ti mogu pomoći u raznim aspektima izazova. Dakle, ovo je jedan poseban program koji ti daje uvid o sebi i tvom trenutnom stanju -on te podržava, educira, vodi u tvom procesu oporavka nakon poroda.

  Svakom je tijelu potreban jedan period rehabilitacije. Odabirom ovog programa vježbanja, kao i ostale klijentice, dobit ćeš podršku korak po korak, osvijestiti tijelo kako bi prevenirala/uklonila bol, riješila disfunkciju i bila sigurna da si nakon poroda napravila najbolje za svoje tijelo te ponovno odjenula samopouzdanje.

   

  Izuzetno bitne stavke za ovaj period u kojem ćeš naučiti:

  • Naučit ćeš koje pokrete izbjegavati kako ne bi dodatno ugrozila dijastazu i povećala bol u leđima.
  • Osvijestit ćeš posturu tijela koja će ti olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti.
  • Naučit ćeš pravilan obrazac disanja (dijafragmalno disanje) koji će aktivirati mišiće trupa i pomoći kod posture tijela.
  • Usvojit ćete pravilnu kontrakciju mišića transversusa uz disanje -iznimno bitan korak koji donosi prve rezultate.
  • Povezat ćemo disanje i kontrakcije u pokret koji će napraviti značajnu razliku u tvom osjećaju i funkcionalnosti tijela/pokreta.
  • Video za rad na mobilnosti torakalne kralježnice i kukova
  • Naučit ćeš kako prehranom podržati svoje tijelo u ovom osjetljivom razdoblju
  • Kako lakše proći prilagodbu u novoj ulozi majke, očekivanja od sebe u ovom periodu, prihvaćanje svog tijela u novom obliku i veličini, kako si složiti prioritete i lakše upravljati vremenom, kako da mama i dalje voli sebe i dijete, a da se ne osjeća krivom jer posvećuje vrijeme sebi i još puno toga.

   

  Sara Frleta Stolnik ⭐⭐⭐⭐⭐ “Nakon trudnoće primijetila sam na trbuhu kod određenih pokreta takozvanu “kupolicu”, odnosno dijastazu. Odmah sam krenula uz pomoć terapeuta u spajanje trbušnog zida, no, nije bilo pomaka. Zatim sam promijenila i pokušala sa nekoliko različitih vrsta treninga ali neuspješno. Nakon što sam stupila u kontakt sa Tjašom iz TAO VITE, ono što mi se odmah svidjelo je to što je točno znala o čemu se radi i kako pristupiti toj problematici. I svakako bih voljela istaknuti njezinu susretljivost, prilagodiljivost s obzirom da se radi o mami koja zaista ima jako malo slobodnog vremena za sebe, kao i njezinu zaraznu pozitivnu energiju. Jako mi se svidio vrlo detaljan pristup kod objašnjavanja vježbi i što je bila uvijek dostupna za bilo kakvu nedoumicu ili nejasnoće kod same izvedbe. Također smatram bitnim i što se treneru javlja nakon svakog odrađenog treninga ne samo kako bi trener pratio vaš napredak, nego meni je to bio i poticaj za odraditi sam trening. Nakon nekoliko ciklusa vježbi zajedno smo pogledale i izmjerile dijastazu koja se znantno smanjila u širini i dubini. Vjerujem da ćemo ju kroz sljedeći ciklus vježbi u potpunosti zatvorili iako smo već sad došli do stupnja funkcionalne dijastaze što je odličan rezultat s obzirom da je neki prosjek vježbi 2 puta tjedno.”

  Petra Batelja ⭐⭐⭐⭐⭐ “Nakon prvog poroda imala sam dijastazu skoro 4 prsta koju sam uz pomoć Tjaše u potpunosti riješila; uz ostale dobrobiti ovog tipa vježbanja, trbušni zid ponovno mi je postao čvrst. Tjaša je draga, pristupačna (uvijek spremna za dodatna pojašnjenja i razgovor), profesionalna i iznimno predana poslu (za svaki sat posebno pripremala ciljane vježbe s novim rekvizitima), visoko motivirana da se razvija u struci (stalno neki novi seminari i tečajevi o kojima onda s veseljem priča). Vježbala sam u vrijeme korone i lockdowna i unatoč otežanim uvjetima što nismo bile u istoj prostoriji, moje predznanje, njena strpljivost i suptilno pomicanje granica dali su vrhunske rezultate. Apsolutno preporučam!”

   KOJE ĆEŠ KLJUČNE BENEFITE DOBITI KADA KRENEŠ NA PROGRAM?

   „Postpartum Rehab“ je program podrške ženama u oporavku nakon poroda u trajanju od 8 tjedana u kojem ćete dobiti:

   • Svaki tjedan 1 video koji će te korak po korak voditi u procesu oporavka kako bi rehabilitirala tijelo nakon poroda, iscijelila dijastazu, riješila se inkontinencije, napetosti u vratu i ramenima te uklonila bolove u leđima.
   • Svaki tjedan live Zoom na kojem slušam vaše procese i pomažem vam u bilo kakvim nedoumicama koje vam se javljaju putem.
   • Tu je i Jasmina Hadela koja će 4×60 minuta preko Zoom-a biti tu za vas kako bi vam pomogla u rješavanju mentalnih i emocionalnih procesa
   • Webinar u trajanju od 2 i pol sata od Une Pašić Gregović koja vam priča o važnosti nutrijenata u postpartum fazi i ono što je doista bitno da podržite sebe i svoje tijelo
   • Facebook grupu podrške
   • Cijela platforma će vam biti otključana za korištenje još dodatnih 8 tjedana kako biste mogle poslušati video materijale ili vježbati ukoliko ste imale veću problematiku te ona iziskuje nešto više vremena
   • Pregled Zoom razgovora ukoliko ne budete uživo sa nama

   OD NEOVISNE ŽENE DO ŽENE KOJA PRIHVAĆA SITUACIJU I TRAŽI POMOĆ?

   Uvijek mi je žao kada čujem kako bi žene voljela da su se ranije odvažile i zatražile pomoć. Svijet u kojem živimo uvjerava nas da možemo sve same i da trebamo sve same i time često osjećamo kako sve pada na naša leđa. Na ramenima nosimo težinu naših i tuđih očekivanja od same sebe i to nas samo udaljava od one zadovoljne osobe kakve smo nekada bile. Učimo se navikavati na bol i vjerujemo kako je to normalno i da će to proći sa vremenom, a onda vrijeme odmiče i još nam je gore te ulazimo u začaran krug nezadovoljstva i praznine pokušavajući zadovoljiti iluziju koja nam se nameće svuda oko nas. Ne čekaj da bol prođe sama od sebe jer često to nije slučaj. Istraživanja pokazuju da 67% žena ima dijastazu nakon poroda, a i dalje veliki broj žena ne poduzima ništa nego prihvati da su bolovi u leđima normalna stvar. 1 od 3 osobe imaju inkontinenciju (ono kad kihnete pa se popiškite), a dva puta vam se vjerojatnost povećava ukoliko ste žena. Već sad plaćate cijenu nepoduzimanja ničega, a strahovi koji osjećate prirodni su. Kroz ovaj program dajem vam alate koji će vam silno služiti te inspirirati vas da budete ono što zaslužujete biti -zdrava i sretna majka i žena. Ova ponuda je ograničena i traje samo do popune mjesta!

   JESU LI MI POTREBI DODATNI REKVIZITI ZA VJEŽBANJE?

   Ne brini, ne moraš trošiti novce na milijun rekvizita, potreban ti je svega 1 rekvizit koji ukoliko nemaš trebaš nabaviti, a 2 sigurno imaš u kući. Potrebni su ti:

   1. Velika pilates lopta
   2. Mala pilates lopta (ili jastuk)
   3. Yoga block (ili knjiga)

   UZ KUPNJU PROGRAMA MOŽEŠ BITI SIGURNA DA:

   • Ukoliko redovito pratiš program vidjet ćeš  odrazu u ogledalu (ne samo ti već i drugi) jednu mamu koja je:
    • Sretna i zadovoljna
    • Samopouzdana
    • Zdravog tijela i duha
   • ćeš dobiti alate koje možeš implementirati u aktivnostima svoje svakodnevice.
   • Ti garantiram rezultate ako si kontinuirana i zaista posvećena minimalno 3 x 45 minuta tjedno programu.
   • ću dati sve od sebe da odgovorim na tvoja pitanja i nedoumice koje se jave u procesu.
   • sam u potpunosti predana klijentima te upravo zato u ovom programu može sudjelovati ograničen broj žena kako bih ti pružila najbolju kvalitetu.

   OVAJ PROGRAM NIJE ZA TEBE AKO:

   • Nisi spremna uložiti minimalno 3 puta tjedno do 45 minuta za sebe
   • Očekuješ rezultat bez uloženog truda.
   • Te treba tjerati da bi se pokrenula
   • Misliš da ne zaslužuješ vrijeme za sebe
   • Misliš da će vrijeme popraviti sve
   • Misliš da je nezadovoljstvo sobom dio majčinstva

   POSEBNA PONUDA

   Vrijednost cijelog programa iznosi 379 € ali u ovoj ponudi možeš kupiti cijeli program za 309 €.

   Koja je cijena tvog zadovoljstva i samopouzdanja?  Zbilja misliš da je to nešto na čemu treba štediti? Dijete je sretno kad je mama sretna, a to je činjenica o kojima priča i psihologija.

   • Svugdje oko nas nalaze se prilike samo je pitanje hoćemo li pravovremeno reagirati i hrabro krenuti koračati prema rješenju naših izazova.
   • Postoji cijeli niz stvari na koje doslovno bacamo novac i na kojima možemo uštediti ali ovo sigurno nije jedna od njih.
   • Nemoj biti jedna od onih koji zavidno gledaju zadovoljnu i samopouzdanu mamu i misle: ona sigurno ima više vremena, novaca, pomoći…
   • Stvori svoje vrijeme, dozvoli da ti pomognem i postani ta mama koja inspirira druge.

   Online PROGRAM PODRŠKE ŽENAMA „POSTPARTUM REHAB“ oznažuje žene. Jedinstveni program koji pomaže ženama nakon poroda u rehabilitaciji dijastaze, boli u leđima, kod napetosti u ramenima i vratu radi nošenja bebe, kod inkontinencije, slabih ili napetih mišića zdjeličnog dna, da vrate povjerenje u vlastito tijelo, poprave držanje te da dobiju samopouzdanje i osjećaj čvrstoće trbušnih mišića kao i koja je to hrana koja podržava njihovo tijelo u toj fazi.

   Nemoj propustiti ovu posebnu ponudu i nastaviti sa starim navikama koje vam ne služe.  Naravno, odluka je u tvojim rukama. Možeš se priključiti ovom programu ili i dalje pristati na „zlu sudbinu“ zbog kojeg ćeš nastaviti:

   • trpjeti bol
   • pokušavati se držati dijeta za bolji izgled tijela zanemarujući ono što je uistinu bitno
   • njegovati osjećaj krivnje i tapkati u mjestu
   • tragati za rješenjima u moru informacija
   • plakati za prolivenim mlijekom
   • izgubiti priliku za sjajnim i jedinstvenim popustom

   Naravno da to ne mora biti i tvoja priča, ako ste stigli do tu preostaje vam samo reći „DA“ ovom programu podrške koji uistinu to i jest. Klikom na gumb pogledajte VIŠE O PROGRAMU.

    

   Od 10.10. možete kupiti PROBNI PAKET ili pojedinačni video iz probnog paketa!

   Ispuni kontakt obrazac i prijavi se na Program podrške „Postpartum Rehab“  za žene u procesu oporavka nakon poroda i budi sigurna da si daruješ najbolje i provjerene alate koji funkcioniraju ako poduzimaš male korake prema cilju. Ako te zanima PROBNI PROGRAM ili nešto iz nove ponude napiši u obrascu “Nova ponuda”.

   Za sva dodatna pitanja slobodno nazovite:

   095 792 1922

   Prije početka programa obavezno radimo individualne konzultacije u trajanju od 15 minuta da definiramo jesmo li kliknule 😉

   Pošalji upit

   4 + 12 =

   Odgovor na mail možete očekivati u roku od 24 sata (radnim danom). Hvala na strpljenju.