Kineziterapija
-Terapija pokretom-

 

Girl exercising by the river using DNS physiotheraphy method

Bez obzira na trenutna ograničenja, uz provjerene DNS vježbe – riješite uzrok boli i vratite tijelo u željenu formu.

Došli ste na ovu stranicu s razlogom.
“Vježbajte pametno, a ne više.”

Rehabilitacijom, uz pomoću DNS vježbi, podržavamo vaš proces oporavka od ozljeda, bolova u zglobovima i doprinosimo stabilnosti cijelog tijela, a za žene nakon poroda tu je postpartum rehabilitacija kako bi vratile povjerenje u vlastito tijelo, popravile držanje i dobile osjećaj čvrstoće trbušnih mišića.

Kada shvatite zašto je nešto dobro za vas i uživate u procesu onda ćete to uključivati u svakodnevicu. Svaka usluga koju nudimo pruža temelj za stvaranje boljih životnih navika.

USLUGE

UŽIVO

ONLINE

Pregled i konzultacije (uživo / online)

Želite riješiti bolove? Želite moći živjeti bez boli? Želite ponovno trenirati ono što vas veseli? Rekli su vam da je operacija najbolje rješenje? Vaša dijagnoza ne mora biti prognoza.

Razumijem frustraciju radi osjećaja boli koja vas sputava, a klasično vježbanje ne daje rezultate. Riješite se boli uz primjenjive savjete kako biste naučeno primijenili u svakodnevici.

Individualne DNS vježbe (uživo / online)

DNS je korektivno-rehabilitacijska metoda vježbanja koja se zasniva na razvojnoj kineziologiji. Vježbe se temelje na stabilizaciji trupa s naglaskom na disanje i kontrolu pokreta. Učimo kako pravilno koristiti dijafragmu, korigirati obrazac disanja te ga ponovno uspostaviti na automatskoj razini.

DNS grupni trening

Sastoji se od zagrijavanja uz optimalizaciju tijela pomoću DNS principa i funkcionalnog treninga koji utječe na istovremeni razvoj motoričkih sposobnosti, energetskih sustava te na smanjenje masnog tkiva i povećanju mišićne mase.

Vježbe nakon poroda “Postpartum Rehab”

Osvještavanjem tijela, uspostavom pravilnog obrasca disanja i pravilnom aktivacijom dubokih mišića trupa stvaramo preduvjete za smanjenje raznih bolnih stanja leđa, dijastaze kod žena nakon poroda, prolapsa maternice i drugih disfunkcija.

O meni

bacc. cin. Tjaša Lekšan

Kroz višegodišnji rad sa klijentima kreirala sam svoju strategiju tjelovježbe za postizanje najboljih rezultata a što je još važnije da se zabavljate otkrivajući mogućnosti koje Vam pruža vlastito tijelo.

Ako uživate u svojim vježbama puno je vjerojatnije da će te ih se pridržavati a svaki program koji nudim pruža Vam temelj za stvaranje boljih životnih navika.

Što kažu klijenti?

Iva D. (29)

“Nakon vježbanja u puno različitih teretana i centara za rehabilitaciju zbog dugogodišnjih problema u donjem dijelu leđa i iskočenog diska, sa sigurnošću mogu reći da je kvaliteta treninga koje vodi Tjaša dvije stepenice iznad ostalih. Cijeli trening marljivo popravlja posturu i podsjeća nas na disanje. Sve što radimo je jasno objašnjeno. Ovo je, bez razmišljanja, čista petica!”

Jasminka G. (32)

“Imala sam poštenu upalu mišića i to su me boljeli mišići za koje dosad nisam znala. 😄 Osjećala sam se aktivnije i bolje, a i sviđalo mi se kako sam se uspjela organizirati da sam imala taj sat vježbanja samo za sebe. 🤭 A za Tjašu sve pohvale! Jasne, konkretne vježbe pokazane izrazito strpljivo te potkrepljene stručnim argumentima! Možda još nisam uspjela korigirati pozicije tijela, ali me vježbanje podsjeti da svakodnevno radim na tome.”

Danijela S. (46)

“Jedna od rijetkih koja je prvi put vidjela Mariu i skuzila da dijete,ima poremećaj paznje i koncentracije..a ne da je Zločesta. A vjerujte mi prosli smo puno terapeuta! Meni kao mami to jako punoo znaci!! smile

Lidija Š. (34)

“Moram stvarno pohvaliti ovu online verziju, puno mi je bolje nego što sam očekivala, čak se i sama više potrudim popraviti kada znam da nema Tjaše da me pomakne! wink Veselim se daljnjem vježbanju! laughing

Marina R. (29)

“Vježbe bih svakako preporučila zbog fokusa na disanje i stručnosti voditeljice koja odmah primijeti čak preko kamere je li postura kakva treba biti u određenoj vježbi.”

Anita M. (28)

“Trenerica vedra duha, uvijek spremna na salu dok lagano lezi na boku i promatra svoje klijente kako umiru u planku 😉
Sala mala, treninzi brzo prođu pošto su dobro raspoređeni i nikad nije dosadno. Vježbe su drugačije, nisu klasika koja se ponavlja npr u youtube videima. Vidi se razlika u jačini tijela nakon dva tri tjedna vježbanja.”

Ivana D. (36)

“Voditeljica je bila odlična, sve nam je lijepo objasnila zašto se pojedina vježba radi, koji mišići tada rade, što time želimo potaknuti. Ispravljala nas je poimence svaku, pokazivala na sebi što točno trebamo. Sve u svemu bilo je super! Neke vježbe na prvu izgledaju jako lagano, a onda kad idući dan osjetiš laganu bol u nekom mišiću shvatis hmm ipak ima učinka!”

Radionice

Želite istražiti svoje tijelo ili ga upoznati bolje? Možda samo želite usvojiti nove vještine i znanja na siguran, edukativan i zabavan način? Ove su radionice kao stvorene za Vas!

Budući da volim prenositi znanja, u organizaciji sa prekrasnim vanjskim suradnicima, održavam razne edukativno zabavne radionice. Upoznajte i istražite svoje tijelo sa nama!

Adresa:

Ulica bana Josipa Jelačića 71
47250 Duga Resa
Hrvatska

RADNO VRIJEME:

Pon – čet: 15:00 – 21:00
Pet: 10:00 – 16:00

TAO VITA d.o.o.

OIB: 84416638209
info@tao-vita.com
+385 95 792 1922

Ne javljamo se na telefon iza radnog vremena ili dok radimo sa klijentima. Nazvat ćemo povratno u prvom slobodnom terminu ili najkasnije idući dan.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Društvo upisano u Trgovačkom sudu Zg-Ka Tt-22/9070-2
Temeljni kapital 20.000,00 kn. Osoba zadužena za zastupanje: Tjaša Lekšan, direktor.